Działasz od wielu lat w gastronomii i chciałbyś poszerzyć swój biznes? Automaty do lodów włoskich to jest strzał w dziesiątkę! Tego typu desery zawsze chętnie się sprzedają i mają klientów!

Automaty do lodów dla gastronomii i hotelarstwa

Wiele przedsiębiorstw oferuje sprzedaż maszyn do lodów i automatów do shake’ów. Przedsiębiorstwa te współpracują z wieloma obiektami gastronomicznymi w kraju. Jeśli Twoim zajęciem, jest również sprzedaż lodów to warto zobaczyć jaka jest propozycja sprzedażowa na najnowsze automaty do lodów. Sprzedawcy maszyn mają doświadczony zespół pracowników, który z ochotą udzieli rad przy wyborze najlepszej automaty do lodów. W dobrym sklepie spośród dużego wyboru, każdy sprzedawca wyszuka najlepszy dla siebie automat do lodów. Te automaty do lodów są użytkowane w niewielkich punktach z lodami, w pawilonach gastronomicznych, w markowych koktajlbarach, icebarach i hotelarstwie. U wszystkich sprzedawców sprawują się doskonale!

Ekonomiczne i wydajne maszyny do lodów

W ofercie przedsiębiorstw są profesjonalne maszyny do lodów kręconych o ogromnej wydajności. Automaty umożliwiają zmrożenie od 25 do 65 litrów substancji lodowej na godzinę. Model automatu można dostosować do swoich wymagań, posiadanej przestrzeni w miejscu wykonywania działalności i posiadanych środków pieniężnych, tak aby spełnić swoje nadzieje w 100%. Sprzedawane automaty do lodów włoskich umożliwiają przygotowanie 2 smaków oraz mixu masy lodowej. Automaty ochładzają nadzienie powietrzem, ale sprzedajemy również maszyny, które chłodzą zamiennie wodą.

Producent automatów do lodów

Sprzedajemy automaty do lodów amerykańskich – są to bardzo popularne desery, zwłaszcza w trakcie upalnego lata. Sprzedawane automaty dają możliwość przygotowania lekkiej masy lodowej. Sama konsystencja lodów jest aksamitna i lekka poprzez zastosowaniu napowietrzania masy. Desery lodowe serwuje się zazwyczaj w wafelkach, lecz w ofercie pojawiają się również desery w kubkach. Lody można również serwować w pucharkach z sezonowymi truskawkami i musem. Sposobów podania lodów jest wiele i zależy od wizji sprzedawcy. Lody amerykańskie charakteryzują się bardziej zmrożoną strukturą i znacznie bardziej zakręconą formą niż lody włoskie. Zazwyczaj lody amerykańskie określane są przez najmłodszych „świderkami”. Lody włoskie są delikatniejsze i mniej zmrożone w strukturze niż amerykańskie. Znacznie szybciej się też topią. Zarówno lody włoskie, jak również lody amerykańskie powstają za pomocą automatów do lodów, które mamy w ofercie.